Saturday, January 9, 2010

I Have Some Things To Say

Ayambak..(Bukan nawarin ayam hahahaha)..I'm back maksudnya..
Setelah berlibur (dengan sangat menyenangkannya) bersama teman2ku yang cantik2 (hoeksss..) dan jago makan itu (yes, definetly), gue sudah kembali menemukan mood untuk untuk kembali memposting blog..(hahaha..finally)..

Ngomong2 soal liburan, liburan ke tasik kemaren ternyata menyenangkan sekali (buat yang ngga ikut hayolooohhh...sirik sirik..hahaha)..
Untuk pertama kalinya seumur hidup gue, gue berangkat ke sebuah kota nun jauh di sana bersama dengan teman2ku..Kan biasanya anak mamah..Jadi berangkat harus sama mamah..hahaha..
Banyak hal2 bodoh dan kocak selama tiga hari di sana..
Nanti kalo fotonya udah kekumpul semua, akan aku ceritakan versi lengkapnya..hahaha..
Maklum, selama di sana kita pake beramcam2 kamera, jadi semua orang fotonya mencar2 di kamera mana2..haha..


________________________________________


After finishing my holiday trip with friends, I'm back to my routine..
What is that??
Yesss, watching movies..a lot of movies..
Won't finish til I wanna vomit..hahahaha..
Last night, I (finally) watched "Fame"
I love one of the character's monologue there..
So, I'll let you read it too..


There are something success is not
It's not fame
It's not money or power

Success is waking up in the morning
So excted about what you have to do
That you literally fly out the door
It's getting to work with people you love

Success is connecting with the world and making people feel
It's finding a way to bind together people
who have nothing in common but a dream
It's falling asleep at night knowing you did the best job you could

Success is joy and freedom and friendship
And success is love

(Jenny Garrison's Monologue from "Fame")


_________________________________________


Oooohh..ohhh..ooohh..I almost forgot..
On January 12th, this blog will have 1 it's 1 year anniversary...Yaaaayyy..
Time goes by soo fast..Without knowing it..My blog will be 1 years old in the next few days..hohoho..
I wanna do some changes to this blog..But still dunnow what I really wanna change..
Hopefully I have a really good mood to change the header and the templates..hahaha..


_________________________________________


COUNTDOWN TO MY BLOG'S BIRTHDAY: 3 MORE DAYS TO GO


Get ready to blow the candle...
Source: right here


2 comments:

nyai dachimah said...

hahahaha.. gw juga lagi nungguin foto2 dah, buat dibahas di blog.

yang pasti diupload sm lo kayaknya foto2 saranghe lo sm mama maya deh. hahaha..

film fame bagus yak? temen gw jg kmrn ngomongin film ini.

dheyzhere said...

hahahaha..
iya dach..

pastinya saranghae itu bakal kutaro di blog ku..
kan mau dibuat foto series gt..haha

Fame-nya sih ga gitu bagus..tapi ada lagu sama kata2nya yang encouraging gt deh..haha